O nama

ADRIA NORMA d.o.o.
Adria norma d.o.o. - provodi audite prema procedurama QS Zürich AG za različite sustave upravljanja u ime QS Zürich AG Švicarska koji je odgovoran za certifikaciju.
U ime QS Zürich AG Švicarska nudimo usluge certifikacije uz transparentne uvjete suradnje. Adria Norma je Vaš partner tijekom procesa certifikacije i održavanja sustava upravljanja.

Adria norma d.o.o. - u ime QS Zürich AG na hrvatskom tržištu djeluje od kraja studenog 2009. godine i do sada je u RH i regiji uspješno provela audite u više od 360 organizacija, na bugarskom tržištu više od 45 organizacija.
QS Zürich AG na temelju uspješno provedenih audita i verificiranih izvještaja u RH i regiji izdao je više od 620 certifikata. Adria norma d.o.o. kao regionalni predstavnik švicarske međunarodne certifikacijske tvrtke QS Zürich AG na hrvatskom tržištu pozicionirala se među ostalim certifikacijskim kućama u Hrvatskoj na peto mjesto prema normi ISO 9001, na drugo mjesto prema normi ISO 14001 i na prvo mjesto prema normi OHSAS 18001.

QS Zürich AG Švicarska
QS Zürich AG je međunarodna certifikacijska kuća s više od 12000 certificiranih organizacija u preko 40 zemalja svijeta. Sjedište QS je u Švicarskoj.
QS Zürich AG je osnovana 1996. godine i u 20 godina osvojila je značajan dio tržišta u poslovima certifikacije sustava upravljanja i proizvoda.
QS Zürich AG je akreditiran od strane Swiss Accreditation Services (SAS), registracijski brojevi akreditacije su SCESm 0047 and SCESp 0087. SAS je punopravni član međunarodnog akreditacijskog foruma IAF-a te su certifikati izdani od strane QS grupe MEĐUNARODNO PRIZNATI.

Certificirane klijente QS Zurich uključujući i klijente iz RH možete pogledati na web stranici www.quality-service.ch, www.kvaliteta.net

 

Adria Norma d.o.o.

Uprava: Marijan Špiljar

Načela naše politike:

  • partnerski odnos sa klijentom - certifikacija koja donosi dodanu vrijednost
  • točna i jasna kalkulacija troškova naših usluga
  • transparentne međusobne ugovorne obveze
  • kompetentni auditori koji su u stanju razumjeti Vaš sustav, te prepoznati rizike u Vašem poslovanju.

Izjava o nepristranosti: Uprava, članovi upravnog odbora, tehnički eksperti kao i auditori QS Zürich AG, izjavljujemo našu potpunu nepristranost s obzirom na izvođenje zadataka dodijeljenih od strane QS grupe. Svi smo potpisnici izjave o nepristranosti, tako da je osigurana puna povjerljivost i nepristranost koja može našim klijentima biti demonstrirana u svakom trenutku. Sve situacije koje uključuju mogući sukob interesa u stanju smo na vrijeme prepoznati i spriječiti negativne posljedice. Naš vlastiti sustav upravljanja kvalitetom, koji smo uveli i održavamo, osigurava potpunu nepristranost u svim fazama i na svim područjima aktivnosti - to jest od upita klijenta do izdavanja našeg certifikata. Implementacija i održavanje ovih strogih zahtjeva u našoj tvrtki se redovito nadziru od strane švicarske akreditacijske agencije (SAS).

Akreditacije: SAS Swiss Accreditation Service - član IAF - International Accreditation Forum.

Auditori: Tim od 5 stalnih i 20 vanjskih lead auditora koji imaju više od 1000 audita u različitim organizacijama, uz više od 100 auditora širom svijeta.

Portal za auditore:
Ulaz sa šifrom na obrasce i kalendar:
Ulaz

Zapošljavanje:

Ovlasnica QS-a

qs-loCutout

Izgled certifikata

certifikat-izgled thmb